стоп тайм за жената

Как работи

Wrinkle Eraser Pеn е високотехнологична система за редуциране на бръчките по човешката кожа, която използва постиженията на:

  • Intelligent IC CMOS Silicon Valley Chip technology
  • Най-съвременната биомиметичнa технология (от bios - живот и mimesis – имитирам).

Wrinkle Eraser Pen работи като високовълнов бионичен уред, използващ електрод за провеждане на микро въздействие през повърхността на бръчката в дермалния слой. Той изпраща безвредни, безболезнени bionic вълни, имитиращи човешки фотонни мозъчни вълни с висока интензивност и може да пренесе подхранващи елементи в дълбоките слоеве на кожата, като им набавя енергия, за да могат изтощените кожни клетки да възвърнат силата си, да бъдат секретирани отново голям брой коензими, да се улесни синтеза на колаген и фактора на растежа на човешкия епидермис h EGF.

Премахване на бръчки при различните възрасти

Физиологията на човешката кожа е уникална, както и нашите пръстови отпечатъци. Бръчките се делят на леки, среднодълбоки и дълбоки, в зависимост от възрастта на формирането им. Леките бръчки се появяват преди 30-годишна възраст. Средните бръчки се формират между 30 и 45 години. Дълбоките бръчки се образуват на / или след 45 годишна възраст.

Wrinkle Eraser Pen функционира чрез бионично излъчване с ниска, средна и висока степен на интензивност, за да посрещне нуждите на нашето специфично кожно състояние. Бионично излъчване с ниска интензивност – за премахване на леки бръчки. Бионично излъчване със средна интензивност – за премахване на средно дълбоки бръчки. Бионично излъчване с висока интензивност – за премахване на дълбоки бръчки.
Интензивността се намалява постепенно в зависимост от процеса на изглаждане на бръчките.

uk germany france spain portugal facebook