стоп тайм за жената

Как работи

Стареенето на кожата е биологично явление свързано с напредването на възрастта. Образуването на бръчки е най-характерния признак за стареенето на кожата. Това се дължи на сложна поредица от промени в структурата на кожата, които по време на жизнения цикъл допринасят за намаляване на нейната еластичност.

Три фактора играят основна роля при формирането на бръчките:
- Промени в структурните компоненти на кожата (еластин, колаген, мукополизахариди);
- Постоянно напрежение на мимическите мускули на лицето;
- Намаляване на способността на кожата да се защитава, особено от свободните радикали.

Когато полагаме грижи, за да се борим със споменатите фактори, е важно да знаем, че въпреки качествените козметични продукти, които използваме, можем да очакваме само 15%-но проникване през роговия слой. Използването на домашни галванични системи ни позволява да транспортираме йоните от приложения продукт в дълбоките слоеве на кожата.

ОПОЗНАЙТЕ КОЖАТА СИ И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА НЕЯ

Кожната тъкан е съставена от епидермис (външен слой), дерма и хиподерма, съдържаща мазнини. Клетките на кожата се подновяват на всеки 28 дни. Защитните мембрани на епидермиса изолират кожата от вредното въздействие на околната среда и различните агенти, за да я предпазят, но в същото време те възпрепятстват усвояването на хранителни вещества от кожата. За да се подобри пропускливостта на кожата, най-често се използват високотехнологични йонни технологии.

Принципът на най-новите йонни технологии се състои в това, че токът свързва уреда и човешкото тяло, като се образува затворена верига, по която йонизираният разтвор преминава през защитните мембрани на кожата и достига директно до дълбоките й слоеве. Междувременно, в този процес на придвижване, галваничният ток стимулира кожата с цялостен масаж, който ускорява регенерацията на кожните тъкани, подпомага производството на колаген и еластични влакна. Така кожата става нежна и мека, свежа и естествена, пълна с еластичност, блясък и енергия.

ТЕХНОЛОГИЯ НА INTELLIGENT BEAUTY MASSAGER II

Галванична технология с йонни свойства - при галваничната технология се наблюдава излъчване на постоянен, директен ток. Тя се базира на загубата на метали като по този начин йонизира. Основната идея е използването на два процеса: анафореза и йонофореза. Чрез анафорезата се създава химична реакция, която втечнява себума и замърсените частици до състояние на емулсия. Йонофорезата от своя страна се използва за въвеждане на водоразтворими продукти в дълбоките слоеве на кожата.

Микротокова технология – при нея се използва ток с ниски нива на интензивност и различна честота. Нисковолтажни излъчвания на точно определено количество електричество, отразяващо естествения електричен заряд на човешкото тяло, действат в хармония с човешкото биополе. Почти незабавните, видими резултати като стягане, тониране и изглаждане на кожа дават основание, микротоковите процедури да бъдат наречени „неоперативен фейслифтинг”.

Инфрачервено лъчение от далечната област - лекува кожата при изгаряния след излагане на ултравиолетови лъчи. Правилната употреба ускорява намаляването на телеангиектазата (трайно разширяване на малките кръвоносни съдове, причиняващо червени петна по кожата) и метаболизма, което води до редуциране на пигментацията по кожата и я прави нежна, с изсветлен тен.
 

uk germany france spain portugal facebook