стоп тайм за жената

INTELLIGENT BEAUTY MASSAGER II

Intelligent Beauty Massager II е технологичен уред за грижа за кожата в домашни условия. Уредът е предназначен за намаляване на бръчките по лицето и предотвратяване на тяхната поява, както и за цялостното подобряване жизнеността на кожата. Благодарение на своите 4 специфични програми Intelligent Beauty Massager II комбинира действието на йоните, инфрачервените лъчи и микро – масаж с вибрации съчетани с продукти за грижа за кожата.

Необходими са ви само 16 минути на ден, в удобно за вас време и място, за да се предпазите от появата на бръчки или да ги намалите, да направите вашата кожа тонизирана и еластична. Удобният за потребителя дизайн, с елегантен и компактен вид, с формата на модерен мобилен телефон, прави този уред удобен за носене и използване. Интелигентният му дисплей няма да ви остави да пропуснете нито един момент от целия процес на третиране.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ НА INTELLIGENT BEAUTY MASSAGER II

Почистване (стерилизация и антибиотик)

Дълбоко почистване на порите чрез каталитична реакция, която може да убие над 99% от златисто-жълтите стафилококи, 0-157 бактерии и други вредни бактерии и да повиши устойчивостта на клетките. Премахва замърсяванията и мъртвите клетки и дава възможност на порите ,,да дишат”. Почиства себума, което прави процедурата идеално приложима за намаляване на омазняването при мазна и комбинирана кожа.

Mасаж с вибрации

Слабата вибрация приложена върху лицето може да спомогне за стягане и намаляване на отворените пори, както и да подобри еластичността на кожата. Вибрациите стимулират тъканите в дълбочина, ускоряват метаболизма, пропускливостта на клетъчните мембрани и съживяват клетките.

Подхранване

Галваничният ток ефективно спомага за по-пълноценното усвояване на полезните и подхранващи вещества от козметичните продукти от по-дълбоките слоеве на кожата, като възстановяват от стреса, увеличават клетъчната енергия, възобновяват клетъчните функции, помагат за съживяването и укрепването на вашата кожа.
Това намалява или премахва тъмните петна и луничките, изсветлява и изравнява тена, освежава кожата.

Неоперативен лифтинг

Бръчките се появяват в резултат на загуба на колагенови и еластинови фибри.

Базиран на принципа на клетъчния резонанс, този уред за красота стимулира фибробластите в дермата постоянно да генерират колаген за възстановяване на еластичните влакна. В същото време разгражда ненужните мастни клетки на лицето и намалява бръчките и тяхната поява.

Инфрачервените лъчи подобряват циркулацията на червените кръвни телца и засилват метаболизма, стимулирайки продукцията на колаген и еластин. С течение на времето, увисналата или набръчкана кожа става по-гладка и по-стегната, подобряват се тонуса и текстурата и се подмладява цялостно външния вид.

uk germany france spain portugal facebook