стоп тайм за жената

Процедура и резултати


Процедура с TriPollar POSE

Представете си, че вече сте закупили уникалния уред TriPollar POSE, настанили сте се на удобно за Вас място и е време да започнете процедурата. Ето няколко стъпки, които ще помогнат да получите по-бързи и оптимални резултати.

Честота на процедурите
За оптимални и дълготрайни резултати използвайте TriPollar POSE 2-3 пъти в седмицата, в продължение на 6-8 седмици върху всяка зона за третиране.
За да поддържате резултатите, използвайте TriPollar POSE два пъти месечно или колкото е необходимо, за да удължите и подобрите резултатите.

Процедура
1. Настанете се на удобно място, което Ви позволява лесен достъп до зоните за третиране. Почистете и подсушете третираната зона от всякакви кремове.
2. Свържете адаптера към захранващото към уреда и го включете в електрическия контакт.
3. Изберете Вашата зона за третиране: ръце, корем, бедра, ханш, задни части или талия.
Целта на третирането е нежно да се загрее кожата отвътре по протежение на цялата третирана зона, след което да се поддържа за известно време достигнатата оптимална температура преди да се преместите на следващата зона.
4. Намажете тънък, равномерен слой от Подготвителния гел POSE върху цялата зона за третиране.
5. Разделете избраната зона за третиране на малки работни зони с големина приблизително колкото размера на дланта ви. 
6. Натиснете бутона за включване, за да активирате уреда. Допълнителното натискане на бутона за включване ще промени настройката на мощността (Ниска/Средна/Висока) според Вашето ниво на комфорт. По време на първото третиране започнете на Ниска мощност и след това променете според толерантността на кожа Ви.
7. Допрете уреда TriPollar POSE до кожата си, като се убедите, че и четирите електронни накрайника са в пълен контакт с кожата през цялото време. Започнете да движите уреда с бавни кръгообразни движения с размера на Вашата длан. Когато оранжевият светлинен индикатор се включи, това означава, че кожата е достигнала оптималната температура на загряване. Продължете със същите кръгообразни движения още няколко секунди преди да пристъпите към следващата близка зона.
Повторете тези действия върху всяка зона, докато покриете цялата третирана област.
8. Следващата стъпка е да  преминете през цялата третирана зона с големи кръгообразни движения, за да я  затоплите отново, без да чакате оранжевия светлинен индикатор да се включи. Процедурата е завършена след като сте затоплили цялата зона за третиране за втори път. 
9. Щом приключите с процедурата, натиснете за 2-3 секунди бутона за включване, за да изключите уреда. Почистете уреда с мека мокра кърпа или хартиена салфетка и го подсушете добре.
В никакъв случай не потапяйте устройството във вода!
10. Почистете добре третираните зони с топла вода или мокра кърпа, за да отстраните остатъците от Подготвителния гел.

      Зона за третиране        Препоръчително време на третиране*

               Корем                                            20 минути

               Талия                                            15 минути

               Ханш                                             15 минути

               Задни части                                25 минути

               Бедро (едно)                              15 минути

               Ръка (една)                                10 минути

 * Представените времена са средни стойности. За всеки отделен индивид третирането може да бъде малко по-кратко или по-дълго от препоръчаното време, за да се постигнат оптимални резултати.  

Внимание! Оранжевият светлинен индикатор Ви уведомява, когато кожата Ви е достигнала оптималната температура. Колкото по-бавно е движението, толкова по-бързо зоната за третиране ще започне да се загрява вътрешно. Ако оставите уреда на едно и също място без движение, това може да доведе до прегряване на епидермиса и евентуално изгаряне. Непрекъснатото движение е от съществено значение за вашето удобство и сигурност.

Очаквани резултати


TriPollar POSE е единственият научно изпитан уред за домашна употреба, който предизвиква истинска промяна отвътре. Процедурите с TriPollar POSE предлагат клинично доказани резултати, като свиват упоритите мастни депа и увеличават производството на колаген.

Следвайки пълен курс на третиране с TriPollar POSE очакваните видими резултати са:

  • По-здрава кожа, снабдена с нов колаген
  • Подобрена еластичност и структура на кожата
  • Намаляване на целулита
  • Стегната фигура и по-малки обиколки на тялото
  • Гладка и кадифена на допир кожа
  

  

 

uk germany france spain portugal facebook