стоп тайм за жената

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

Използвам радиочестотите ТriPollar от 5 години при мои пациенти с дехидратирана и отпусната кожа, както и при акне и розацеа. Прилагането на тази методика доведе до отлични клинични резултати при всички.

д-р Ася Миланова
Дерматолог
гр. София

 

Уредите TriPollar Stop, TriPollar Pose и Intelligent Beauty Massager II, които използвам, са превъзходни за хора, нямащи време да посещават козметични салони.
Закупувайки ги, всеки трябва да има предвид, че те са предназначени за домашна употреба и резултат ще има само, ако се спазват стриктно препоръките на произодителя. Нека никой не очаква, че използвайки ги за 10 процедури ще станат чудеса. Всяко хубаво нещо иска много постоянство, дори и в козметичен салон.
Фактът, че с парите дадени за една серия от процедури (която не е достатъчна в много случаи за постигане на резултат) в професионално козметично студио, може да си закупиш уреда мисля, че е от полза всеки да се замисли и да избере грижата за себе си в удобно за него време и на изгодна цена.
Това е моето мнение и се надявам, че всеки, който предпочете тези уреди ще остане доволен от направения избор. Само не забравяйте, че за видими резултати се иска месеци употреба.

Ирена Тонева
гр. Пловдив

 

Здравейте, казвам се Росица Иванова и ползвам редовно от 2 месеца уреда TriPollar STOP. Много съм доволна! Чувствам се прекрасно! Кожата на лицето ми видимо се подобри и за това продължавам с процедурите, за да се чувствам наистина красива и поддържана жена. Благодаря!

Росица Иванова
гр. Варна

 

За един човек, който се изправя пред млади хора всеки ден, е много важно да излезе със самочувствие и да е удовлетворен от работата си. От 3 год. използвам Tripollar STOP и мога да постигна такъв резултат. Използвам го всеки път, когато имам време и за мен е важно, че усещам не само кожата си тонизирана, но и моето настроение.

Марта Джалева
Преподавател по бълг. език и литература
гр.София

uk germany france spain portugal facebook