стоп тайм за жената

Често задавани въпроси

 • Moже ли TriPollar POSE да се използва за третиране върху лицето?

  Не се препоръчва намаляване на мазнините в специфични области на тялото като например лицето. Ако искате да използвате TriPollar POSE върху лицето си, ще намалите слоя мазнина и ще намалите „масата” под кожата, която й придава блясък и топлина. Мазнината върху лицето има много важно предназначение за заглаждането на кожата и нейната жизненост. Фактически, хората инжектират лицето си с мазнина, за да изгладят деликатните линии и бръчки, появяващи се като резултат на естествения процес на стареене, при който плътността на мазнината намалява.

 • Колко често мога да използвам уреда TriPollar POSE?

  Оптималната честота за използването на TriPollar POSE е 2 -3 пъти седмично в продължение на 4-6 седмици. Препоръчва се уредът TriPollar POSE да не се използва повече от веднъж на два дни. Добре е кожата да се остави да почива между две процедури, за да се даде възможност на естествения обновителен процес на кожата да се осъществи напълно. След като приключи първоначалният курс на терапия, препоръчва се използването наTriPollar POSE веднъж на 2-4 седмици и/или при необходимост, за да се поддържат дълготрайни резултати при оформяне на тялото.

 • Колко скоро мога да очаквам резултати при използването на уреда TriPollar POSE?

  Трябва да почувствате затягането на кожата и подобряването на нейната текстура веднага след първата процедура с TriPllar POSE. В повечето случаи първоначалните резултати се чувстват без обезателно да се виждат с невъоръжено око. Може да минат 4-6 седмици, преди да се забележи видима разлика в третираната област.

 • Трябва ли да използвам предоставения Подготвителен гел или мога да го заменя с друг?

  POSE Подготвителен гел е специално формулиран за употреба съвместно с уредите TriPollar. Това е единственият гел, който може да се използва по време на процедурата. POSE Подготвителен гел вкарва TriPollar® енергията дълбоко в слоя на дермата, като предпазва епидермиса от прегряване. Други видове гелове могат да предизвикат прегряване на повърхността на кожата и да попречат на проникването на енергията, като по този начин ще намалят ефикасността от терапията и ще създадат възможности за кожни изгаряния.

 • Колко нанасяния мога да направя с предоставения POSE Подготвителен гел?

  Количеството на доставения с уреда POSE Подготвителен гел, както и този, продаван самостоятелно, би трябвало да е достатъчен за пълен курс от 12 процедури. Трябва да нанасяте тънък, равномерен слой върху цялата повърхност, подлежаща на терапия. За получаване на желаните резултати не е необходимо да се нанася дебел слой от гела.

uk germany france spain portugal facebook