стоп тайм за жената

Професионално доказателство

 

TriPollar POSE - Професионално доказателство

Технологията TriPollar® е клинично проверена, използвана и одобрена с години от естетични лекари по целия свят и вече се използва в клиники в повече от 50 страни.

  • Прочутият експерт в продуктите против стареене, Д-р Жислейн Бейлин (Франция) коментира, че: „TriPollar POSE предлага ефективно решение за гладка и плътна кожа, както и за намаляване обиколката на тялото и появата на целулит и падини по кожата. ТriPollar™POSE™ предлага същата TriPollar™ технология, която се използва в моята клиника и в много други професионални практики по света. Технологията TriPollar® за дома дава възможността за буквално извайване на по-гладко тяло на все повече и повече хора”.

  • Д-р Дав Панейс, Medical директор на Скинмедикс Клиник в Лестър /www.skinmedics.co.uk/ и Скинмедикс козметична поредица /www.skinmedics.net/ казва: „Моят опит с технологията TriPollar™ беше изключително положителен. Терапията е ефективна и неинвазивна и, което е по-важно, тя дава незабавни резултати още от първата процедура. Моите клиенти в Скинмедикс я харесват и аз съм много доволен от резултатите. С нетърпение очаквам да видя разработването на новаторската радиочестотна технология на TriPollar™ като домашен уред и със сигурност ще го препоръчам на всички мои клиенти.”

  • Д-р Шеназ Шариф, собственик на престижната „Дъ Фейс енд Боди Клиник” в Харли Стрийт казва: „Използвам технологията TriPollar за козметични услуги вече повече от година и „Дъ Фейс енд Боди Клиник” не може без нея. Гордеем се, че предоставяме на нашите клиенти най-съвременните процедури и технологията TriPollar® за козметични услуги е определено най-важната от тях. Неинвазивната, безболезнена терапия дава мигновени резултати, много е популярна и е предпочитана от всички. Иноваторската технология TriPollar™ може да се използва за всички видове и цветове кожа, което е допълнително преимущество.”

  • Д-р Жак Ото, собственик на престижната Козмедикейт клиник в Харли Стрийт казва: „Считам, че създаването на уреда TriPollar за дома ще бъде отлично допълнение към пазара за разкрасяване. TriPollar® е единствената радиочестотна система в света, която дава незабавни видими резултати без дискомфорт и отсъствия. Чудесно е да бъдеш един от първите, които са видели тази технология в действие”.

uk germany france spain portugal facebook