стоп тайм за жената

Често задавани въпроси

 • Какви резултати срещу стареене мога да очаквам?

  Клинично доказано е, че технологията TriPollar® създава по-плътен и еластичен слой на дермата, с по-големи количества колагенови фибри. Тъй като слоят на дермата играе ролята на кожна инфраструктура, заздравяването й ще създаде по-добра опора на горния слой на кожата (епидермиса) и ще доведе до:

  - Забавяне признаците на стареене – лифтинг на лицето без хирургическа намеса.
  - Намаляване появата фини линии и бръчки.
  - Кожа, която изглежда по-млада и по-еластична.
  - По-здрава кожа, с по-стегната и подобрена тъкан.

 • Колко често мога да използвам моя уред Tripollar STOP?

  Оптималната честота на употреба на терапията срещу стареене TriPollar STOP е 2-3 пъти седмично, в рамките на 6-8 седмици. Препоръчва се уредът TriPollar STOP да не се използва повече от веднъж на два дни. Позволяването на кожата да почива между две процедури е важно, за да се даде възможност за осъществяване на естествения процес на обновяване на кожния колаген. След като приключи първоначалния курс на терапия, препоръчва се използването на TriPollar STOP 2-4 пъти на месец и при необходимост, за да се поддържат дълготрайни резултати против стареене.

 • Колко дълго траят резултатите след един курс на терапия?

  Обикновено резултатите траят няколко месеца и тъй като процесът на стареене продължава, се препоръчва извършването на поддържащи процедури, за да се удължи и засили ефекта за по-дълъг период от време.

 • Ако забравя да използвам уреда веднъж или повече пъти, трябва ли да започна отначало курса на терапия против стареене?

  Колкото по-точно следвате препоръчания терапевтичен курс, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Но ако пропуснете процедура, това няма да ви навреди, нито ще забави резултатите.

 • Какви са съставките на гела?

  STOP Подготвителен гел:
  Съставките са: глицерин, бял восък, карбомер, глюконолактон, аромат (парфюм), натриев хлорид, натриев бензоат.

 • Трябва ли да използвам предоставения подготвителен гел или мога да го заменя с други подобни?

  STOP Подготвителен гел е специално създаден за употреба с уреда TriPollar STOP. Освен че защитава епидермиса, той осигурява доставянето на необходимата енергия дълбоко в слоевете на дермата, за да се загрее колагена до оптималната терапевтична температура. Други видове гелове, масла или кремове може да предизвикат прегряване на повърхността на кожата и да попречат на енергията да достигне дълбоко в дермата, при което се намалява ефективността от терапията и се създава възможност за кожни изгаряния.

 • Колко нанасяния мога да направя с предоставения STOP Подготвителен гел?

  Количеството на STOP Подготвителен гел в комплекта TriPollar STOP, както и STOP Подготвителен гел за индивидуална продажба, е в количество за един пълен курс на терапия. Трябва да нанасяте тънък, равен слой върху цялата област за терапия. За постигане на желаните резултати не е необходимо нанасянето на дебел слой от гела.

 • Какви са противопоказанията?

  Не използвайте уреда TriPollar STOP, ако някоя от следните точки се отнася за вас:

  - Имате пейсмейкър или вътрешен сърдечен дефибрилатор.
  - Имате метални импланти в третираните области (като например златни конци). Това не се отнася за дентални(зъбни) пломби или импланти (те не представляват проблем).
  - Имате рак, текущ или история на раково заболяване, особено рак на кожата или рискови бенки.
  - Имате тежки взаимосвързани здравословни проблеми, като нарушения на сърдечната дейност.
  - Ако сте бременна или кърмите.
  - Ако имате слаба имунна система поради имуноподтискащи заболявания като СПИН или приемате медикаменти, които подтискат имунната система.
  - Ако имате болести, които се засилват при загряване, като рецидивиращ Herpes Simplex, (в третираната област).
  - Ако имате някакви активни кожни проблеми в третираната област, като рани, псориазис, екзема или обрив.
  - Ако имате история на келоидни белези, проблемно заздравяване на рани или напукана кожа.
  - Ако имате каквито и да е операции, процедури с лазер или дълбок химичен пилинг в третираната област през последните 3 месеца или ако все още сте в процес на оздравяване.
  - Ако имате постоянни импланти (филери) в третираната област.
  - Ако имате временни дермални импланти (филери) в областта на третиране, консултирайте се с вашия лекар, преди да използвате TriPollar STOP.
  - Ако използвате лекарства, билкови препарати, витамини или хранителни добавки, които могат да направят кожата напукана или суха.

  Внимание: В случай на други естетични процедури или при несигурност по отношение на потенциалните странични ефекти, консултирайте се с Вашия лекар преди използването на TriPollar STOP.

 • Мога ли да използвам TriPollar STOP, ако съм подложен/а на други терапии срещу стареене на кожата или в момента използвам други технологии за грижа за кожата?

  TriPollar STOP не трябва да се използва, ако сте имали операции, процедури с лазер или дълбок химичен пилинг в третираната област през последните 3 месеца, или ако все още сте в процес на оздравяване. TriPollar STOP е безопасно да се използва в комбинация с неагресивни терапии ЛАЗЕРНА/ IPL/ РЧ. Комбинира ли се с IPL процедури, ако сте в оздравителен процес на кожата, който се преминава след IPL процедурите (например корички след премахване на пигменти, прекалено зачервяване или оток), тогава трябва да изчакате приключването на терапията с IPL. TriPollar STOP може да се използва безопасно в комбинация с LASER или IPL терапии, както и 3-4 седмици след BOTOX инжекции и инжектиране на импланти (филъри).

 • Мога ли да използвам уреда TriPollar STOP заедно с електрически стимулатор за лицевите мускули, като например Clio/Galvanic?

  Може да редувате двете технологии или да приключите едната, след което да преминете към другата.

 • Възможно ли е TriPollar STOP да се използва само върху проблемни зони, а не върху цялото лице и ще изглежда ли лицето ми безформено от това?

  TriPollar STOP е чудесно средство за третиране на избрани проблемни зони, особено при тези, които не чувстват нужда от терапия на цялото лице. Целевите зони могат да бъдат например мимическите бръчки, които обикновено се появят по-рано от другите признаци на стареене.

 • Може ли TriPollar STOP да се използва в областта около очите?

  Препоръчва се използването на TriPollar STOP около орбиталната кост. Не използвайте уреда върху затворено око, върху клепача или по-близо до окото от границите на орбиталната кост.

 • Може ли TriPollar STOP да се използва върху други части на тялото, освен лицето?

  Уредът TriPollar STOP е специализиран за употреба предимно върху лицето, но може да се използва и в областта на челюстта, на шията (като се избягва зоната на щитовидната жлеза), горната част на ръцете, горната страна на дланите и областта на деколтето. Няма клинична причина, поради която де не използвате уреда и върху други части на тялото, но ефективността ще бъде ограничена поради размера и здравината на полюсите.

uk germany france spain portugal facebook