стоп тайм за жената

Как работи TriPllar STOP

фейслифтинг с TriPollar Stop

Дермата (същинската кожа) се намира под базалния слой на епидермиса. В нея е разположена гъста мрежа от лимфни, нервни и кръвоносни съдове, които свързват кожата и външната среда с вътрешните органи. Дермата се състои от специфични клеткифибробласти, чиято функция е да ситнезират колаген и еластанвлакна, които осигуряват здравина и еластичност на кожата.Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът, който годините оказват върху нашето тяло и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето.

Когато стареем, количеството колаген в тъканите на тялото постепенно намалява. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват от ензимите, провокирани от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето.

Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген. При този процес кожата се пречиства и от токсините, натрупани в нея с течение на времето. Захранван от революционната технология TriPollar®, уредът TriPollar STOP фокусира четири лъча с ниска мощност дълбоко в дермата. Енергията на TriPollar® стимулира дермалната активност, като повишава и ускорява естественото производството на колаген (протеинът, който отговаря за еластичната тъкан на нашата кожа). Повишаването на кожния колаген води до по-стегната, по-еластична кожа, със значително намалени фини линии и бръчки.

РЕЗУЛТАТИ
графично представяне на естествения спад на колагена и редовната употреба на tripollar stop

Графично представяне на процеса:

Червените колони показват естественото намаляване на колагена в кожата. Жълтите - повишаването на колагена след пълен курс на терапия. Зелените колони показват резултатите след дългосрочни, поддържащи процедури с TriPollar STOP.

 

  

Резултатите след терапевтичен курс с TriPollar STOP говорят сами:

  

 

 

Много доволни от незабавните резултати – 95 %
Много доволни от дългосрочните резултати – 91%
Забележим фейс-лифтинг ефект – 86.4%
Подобрение на кожната текстура – 77.3%
Забелязват по-стегната кожа, изглаждане на бръчките и лицевия контур – 63.64%
     * базирани на проучване сред 23 жени, използвали уреда

 

 

резултати след процедура против бръчки

МНЕНИЯ

„Непрекъснато ни карат да вярваме, че трябва да изглеждаме на определена възраст, да носим определен размер. Независимо дали дебата е за нулевия размер или за неустоимите снимки на младостта, те са част от красотата и модата. За първи път, неинвазивна технология, която намалява следите на времето, е буквално в ръцете ни и сами можем да реновираме кожата си толкова лесно, колкото сменяме дрехите”               
Мари Хелвинбивш супермодел

„Използвам TriPollar технологията повече от година и повярвайте, дерматологичните  клиники просто не биха били възможни без нея. Ние се гордеем с факта, че предоставяме най-доброто дерматологично лечение и със сигурност TriPollar  технологията е на върха на списъка. Неинвазивното, безболезнено лечение води до постоянни резултати и се превърна в най-широко използваното в тази област”
Д-р Шеназ Шарифсобственик на престижната клиника „The Face and Body Clinic”

uk germany france spain portugal facebook