стоп тайм за жената

TriPollar®

За технологията TriPollar®

Радиочестотата се използва от медицината вече близо 40 години основно при минимални инвазивни операции. Преди няколко години професионалните системи и технологии, използващи радиочестотна (РЧ) технология я превърнаха в златен стандарт в професионалните клиники в световен мащаб - за стягане и подмладяване на кожата, корекция на мазнините и оформяне на тялото.

Първоначално радиочестотата се използва в монополярната, а в последствие и в биполярната технология, като и двете имат своите ограничения и недостатъци. Третото поколение TriPollar РЧ технология комбинира ефектите на първите две в един апликатор за едновременно и еднакво топлинно въздействие в дълбоките и плитки слоеве на тъканта, като същевременно защитава горния слой на кожата. Ето и разликите:

Първото поколение РЧ технология, монополярна, използва един полюс/електрод, за да освободи електрическия поток и използва подложка за затваряне на електрическата верига, свързан с крака или гърба. Този тип уреди за грижа за кожата използват електрически ток, който преминава през голяма площ от тялото.

Второто поколение РЧ технология, биполярна, използва два полюса/електрода, за да освободи електрическия поток в кожата. При това поколение уреди за грижа за кожата, радиочестотата протича между двата полюса/електрода и по този начин се ограничава зоната на терапия. Ефикасността и дълбочината на проникване на биполярната технология в мястото на терапия обаче са ограничени.

TriPollar, трето поколение РЧ технология, е разработена и патентована от Pollogen Ltd. Тя е оригинална технология против стареене, която използва няколко полюса/електрода, за да освободи РЧ енергия дълбоко в кожата. Електрическият поток се контролира и ограничава до зоната на третиране. Основното предимство на технологията TriPollar е, че четирите полюса/електрода в тези уреди за грижа за кожата съсредоточават енергията в централна зона между тях. Това лесно може да се разбере, ако си представим фокусиран лазерен лъч, сравнен с разпръснатата светлина на електрическа крушка, но в случая има високочестотен електрически ток вместо светлина, който стимулира процеса против стареене. TriPollar осигурява две ключови предимства:
   1. Високо ниво на ефикасност на терапията: силно фокусираната електрическа енергия и много по-ниското изискване за мощност спомагат за липсата на болка по време на терапия, постигат мигновени резултати и като цяло по-къс курс на третиране.
   2. Еднакво загряване на кожата в дълбочина: уникалната конфигурация на TriPollar едновременно действа на дълбоките и повърхностните слоеве на кожата, което изключително спомага за ефективността на терапията.

Как TriPollar РЧ технология действа срещу стареене?

Със съзряването на кожата ни и подлагането й на влиянието на околната среда, свързващата тъкан започва да се износва, което води до бръчки и други признаци на стареене. Енергията на TriPollar прониква в кожните слоеве, за да нагрее избирателно кожните тъкани, където са разположени колагеновите фибри. Затоплянето на мястото причинява незабавното им свиване, като в същото време се ускорява метаболизма на фибробласти и  по този начин се увеличава производството на нов  колаген и еластин. Свиването на колагеновите фибри и регенерацията на нов колаген стяга кожните слоеве и придава по-гладък, по-здрав и по-млад вид на нашата кожа.
Клиничните изследвания на TriPollar® STOP™ доказват, че след пълен курс на терапия, колагенът е увеличен с до 50% от първоначалните измервания, правейки Вашата кожа да се чувства и изглежда по-млада.

 

   

  

Защо TriPollar не уврежда повърхността на кожата? 

  

   

 

Тъй като технологията TriPollar изцяло фокусира няколко лъча с РЧ енергия и използва като енергиен източник няколко полюса, тя не изисква висока мощност, за да даде желаните клинични резултати. По-старите РЧ технологии (монополярна и биполярна) не са фокусирани и изискват много по-силна енергия за постигането на клинични резултати. Такава висока мощност загрява полюсите/електродите, както и повърхността на кожата близо до тях, което води до болка и повишен риск от изгаряния и увреждане на кожата. В допълнение, тези по-стари технологии изискват механизми за охлаждане, за да се намалят рисковете, които водят до по-ефективно затопляне на слоевете на кожата. Това е причината до скоро РЧ технологии да се използват само в клинична обстановка под медицинско наблюдение.
За разлика от тях, с конфигурацията
TriPollar, по-ниската мощност се контролира и фокусира в определена малка повърхност за терапия и затова е много по-безопасна и ефективна. Това е причината технологията TriPollar да постига същите или по-добри резултати с десетократно по-ниска мощност в сравнение с по-старите РЧ технологии. Нещо повече, TriPollar уредите притежават вграден механизъм за безопасност (топлинен сензор), който непрекъснато измерва температурата на повърхността на кожата и автоматично изключва устройството, ако температурата на повърхността на кожата достигне предварително програмираната граница на безопасност.

  

 

TriPollar терапии у дома

 

  

Професионални
Голяма част от клинично доказаните професионални технологии, досега приложими само в специализирани клиники, вече са достъпни за нашите клиенти в домашни условия.

  

Ефективни
Лесни за употреба и изключително ефективни, TriPollar терапиите доставят незабавни и видими резултати за лице и тяло още след първата процедура и дълготрайни резултати без хирургическа намеса.
TriPollar терапията:

  • Намалява появата на фини линии и бръчки
  • Стяга и подмладява кожата
  • Подчертава контура на лицето
  • Извайва тялото и намалява нежеланите мастни натрупвания
  • Намалява появата на целулит
  • Намалява видимостта на стриите

Елегантни и лесни за употреба
Малки, елегантни и лесно преносими уреди, проектирани с разширени функции, за един наистина безопасен метод за третиране.

uk germany france spain portugal facebook